top of page

Referenser EventBolag

Seth Engström är fullständigt outstanding för att uttrycka det milt! Ingen annan kan imponera, underhålla & roa på nära håll eller från scenen på samma sätt som Seth gör! Best in the world world – What else can I say?​

- Nisse Bielfeld - VD på Event City AB

Att använda Seth på de event vi genomför för våra kunder känns oerhört tryggt, för han levererar alltid i världsklass! Han är oerhört skicklig, och hans show blir alltid extremt uppskattad. Han skapar en närhet till publiken som är unik, och blir alltid det stora samtalsämnet efteråt. Jag rekommenderar varmt Seth till alla som vill höja nivån på sina event!
- Henrik Lundqvist - VD på Springconf AB

Vi på Enjoy Event har anlitat Seth vid flertalet gånger och det har varit succé varje gång. Kundernas respons är oftast helt lyriska både i hans scen närvaro samt utförande och tricks. Jag vill säga att han absolut är en av de bästa jag har sett under mina 7 år i Eventbranchen. Alltid på topphumör, han får med sig publiken och goda skratt får man alltid. Jag rekommenderar honom starkt för alla event och fester.
- Fredrik Friberg, säljchef på Enjoy Event AB

Seth har en magisk förmåga att trollbinda alla som möter honom. Att kunna kombinera imponerande talang och ofattbar skicklighet med humor, charm och ödmjukhet är förmågor som bara sanna världsartister besitter. Seth är en entertainer ut i fingerspetsarna oavsett storlek på arrangemanget och jag gratulerar alla som får möjlighet att uppleva honom live!
- Nina Hjort – Säljschef på Aveqia AB

Vi har anlitat Seth Engström många gånger till våra event och det har alltid blivit succé. Seth får gästerna att skratta, häpna och imponeras och han gör att vårt event alltid blir vad våra kunder förväntar sig – helt enkelt ett Perfekt Event.
- Per Djerf – VD på Perfekt Event AB 

Seth Engström bistår med magi, både gällande bokning, utförande och i avslut. Skall vi ha ett proffsigt event med magiinslag är Seth killen vi ringer direkt
- Per-Martin Rudham - VD på Nöjestorget AB

Jag har bokat Seth Engström vid flera tillfällen och han är oerhört proffsig och tillmötesgående. Kunderna är alltid nöjda

-  Carolin Kanebo - VD Kanebo Event AB 

Vi har anlitat Seth Engström vid flera av våra events, det har alltid blivit stor succé! Seth är ett säkert kort som alltid levererar underhållning i en klass för sig. Jag kan verkligen rekommendera andra att jobba med honom! 
- Nicki von Platen - VD på Organization Unlimited AB

Vi har använt oss av Seth ett flertal tillfällen med enbart nöjda kunder som resultat. Superskicklig, välklädd, och ett proffsigt bemötande gör det enkelt att välja Seth framför någon annan. 
- Calle Gustavsson - VD på True Entertainment AB

Seth Engström har anlitats till flera av våra events och han har alltid trollat fram en succé. Han uppskattas alltid av alla, oavsett vilken typ av publik. Elegant och fingerfärdigt trolleri när det är som bäst! Jag rekommenderar att ni anlitar honom till ert event!
- Patrik Eriksson - VD på Imponera AB 

Seth ger oss alltid en magisk upplevelse när han underhåller våra gäster med sin show. Underhållning i världsklass med känslan av närhet och personligt deltagande berör alla våra deltagare
- Anders Karlsson - VD på Spectacular Events AB

Vi har anlitat Seth Engström vid flera tillfällen och både vi och våra kunder kan starkt rekommendera honom! Han har alltid leverat till 100 % Så vill vi få till en lyckad tillställning, ringer vi Seth Engström, trollkarlen med både hjärta och magisk skicklighet.
- Rosita Bolin – Säljschef på Fantastiska Nöjen AB

Förväntningarna är höga idag på våra underhållare. Därför är det en sann glädje att få samarbeta med Seth Engström - en global entertainer!
-  Angelica Albertsson – VD på albert PRODUCTION AB

Kontakt

För prisuppgift, förslag på upplägg och tillgängliga datum för eventuell bokning, vänligen kontakta Seth på 0708-171111 alternativt via mail till seth@trollkarlen.se eller fyll i kontaktformuläret. Seth återkommer alltid inom 24 timmar. 

bottom of page