SHOWER

Seth framträder mycket på företagsfester, mässor, födelsedagsfester och bröllop. Här kommer ett axplock av vad Seth kan erbjuda för underhållning. För varje fest så skräddarsys ett förslag på upplägg, så tveka inte att höra av er!

Minglande Magiker

Här går Seth runt bland gästerna under en fördrink, mingel eller middag och trollar. Seth är den perfekta isbrytaren och denna typ av underhållning är perfekt till mingel och under en middag, när man inte vill ta all uppmärksamhet från gästerna men samtidigt vill att något kul ska hända. 

Scenshow

På scenen framträder Seth med sin Kunga-akt. Det var denna akt som Seth framförde för Kung Carl XVI Gustaf när han som enda artist blev inbjuden att framträda på Kungens födelsedag. Den är 10 minuter lång och syns bra för sällskap från 50 personer och upp till 1.000 personer. Oftast körs denna akt som en final under en middag där Seth börjat med att mingla runt bland gästerna under fördrinken och middagen.

Kortshow

Om det är ett sällskap på 30 personer eller mindre, så kan Seth ha en 45 - 60 minuter lång kortshow. Här sitter Seth vid ett bord och hälften av gästerna sitter ner och andra hälften står upp, gärna med ett glas i handen. Seth visar här sina prisbelönade korttrick. 

Mässor

Här tar Seth hand om mässbesökarna i montern och fungerar ypperligt som dragplåster. Seth trollar med företagets produkter för att ge en kort och underhållande presentation om företaget. Lika så ser Seth till att vinna tid åt säljarna. När säljarna är upptagna med kunder och andra står och väntar - så kommer Seth och förtrollar dem under tiden, för att sen enkelt kunna göra ett byte och Seth tar över kunderna som säljarna precis har pratat med och säljarna får träffa kunderna som Seth precis har förtrollat. Något som gör att säljarna i montern får träffa fler kunder under dagen och får betydligt mycket mindre ”svinn” på deras potentiella kunder.