top of page

Om Seth 

Seth Engström är en av Sveriges mest bokade artister och han har idag trollat professionellt på heltid i över 18 år. Han är internationellt ett av de mest respekterade namnen i branschen och hans häpnadsväckande arsenal av korttricks har förbluffat miljontals människor världen över. Alla tricks som Seth framträder med har han skapat själv och därför har han en helt unik repertoar med tricks som ingen annan magiker i världen kan utföra.

Seth har framträtt på både svensk och internationell TV, mängder med fester och tillställningar för Svenska Kungafamiljen, hundratals mässor, födelsedagsfester och bröllop och på tusentals företagsfester under sin karriär. Seths framgång som magiker har omnämnts i några av världens största medier, som Yahoo News och CNBC News, samt i Sveriges alla ledande tidningar, som Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri, Aftonbladet och Expressen – för att nämna några. Seth har även framträtt på världens alla sju kontinenter, inklusive Antarktis i januari 2024.

Genom åren har Seth belönats med 10 stycken SM-guld i trolleri och han innehar därmed rekordet för flest SM-guld i trolleri genom tiderna. Seth har även 7 nordiska guld i trolleri och fått andra internationella utmärkelser, som guldmedalj i World Championship of Performing Arts i USA. I Spanien, som anses vara kortmagins Mekka, har Seth tilldelats av den Spanska kortakademin en särskild utmärkelse för magiker som lyckas ta kortmagi till nästa nivå, ett pris som givits till endast tre personer under de senaste 50 åren. Lika så har Seth som den enda trollkarlen någonsin vunnit Johnny Lonn Memorial tre år i rad, som är en tävling där Sveriges bästa trollkarlar tävlar mot varandra. Seth har även fått vara huvudakt i Sydamerikas mest tittade program, Sabado Show, som har 40 miljoner tittare. Sist men inte minst, så var Seth den enda artisten som blev inbjuden att framträda på Kung Carl XVI Gustafs 65årsdag. 

Kontakt

För prisuppgift, förslag på upplägg och tillgängliga datum för eventuell bokning, vänligen kontakta Seth på 0708-171111 alternativt via mail till seth@trollkarlen.se eller fyll i kontaktformuläret. Seth återkommer alltid inom 24 timmar. 

bottom of page