top of page

Referenser Företag

Vi har anlitat Seth Engström att trolla på våra Travprogram på TV och för våra VIP-kunder och stjärnkuskar, samt live på Elitloppets scen inför 30.000 människor. En uppgift han varje gång utfört i världsklass och gjort till en sannerligen magisk upplevelse! 
- Stefan Lundborg, VD på Solvalla

När vi har anlitat Seth Engström till våra kundevent så har det alltid  blivit en stor succé! Våra kunder talar fortfarande om de olika trick som  han utförde och vi förstår varför han är världsmästare. Han måste helt  enkelt ses och upplevas!
- Kenneth Holm, Marknadschef på TaxiKurir 

När du vill bli överraskad mer än 1 gång skall du ta med Seth till ditt event. Fantastisk duktig och blir lika imponerad varje gång jag ser honom.
- Stefan Rapp, VD på Complete Solutions

När du på en mässa vill dra folk till din monter - det är DÅ du anlitar Seth Engström! Med hans utstrålning, karisma och totala CHARM väver han in ditt företags budskap och varumärke i hans trollkonster och de övriga mässmontrarna kommer gapa tomma - alla besökare kommer att vara hos dig! Jag har sett, hört och upplevt Seth vid minst tre olika tillfällen och han får mina absolut varmaste rekommendationer!
- Sophia Sundberg, VD på Ypsilon AB och årets affärsnätverkare 2011

För mina olika verksamheters räkning, har jag anlitat Seth Engström flera gånger för framgångsrika kundmöten. Han tar hand om sina kunder och sin publik på ett mycket professionellt sätt. Han är lysande på nationell och internationell nivå och gör mina kundmöten till en succé!
- Jonny Nordin, VD på Nordin Partnership AB

Jag har anlitat Seth ett par gånger. Första gången var till vår julfest och sedan på en kundträff. Seth har varje gång visat världsklass på sina trick och förbluffat såväl kunder som kollegor. Seth har varit ett mycket uppskattat inslag hos oss som pratats om fler veckor efter framträdandet - "Hur gjorde han..?". Anlita Seth och framstå som en vinnare.
- Peter Watz, VD på Pixpro AB

Stort tack för att Du kom och trollband mig och de andra cheferna på Ericsson! Du är fantastiskt skicklig och det är alltid roligt att se när ett riktigt proffs är i arbete. Jag kommer definitivt att boka Dig igen och kommer rekommendera Dig till andra inom företaget!
- Sara Johansson, personalchef på Ericsson AB

Som arrangör & medverkande av en mängd strukturerade affärsmöten sedan många år tillbaka, så har Seth medverkat i inledade mingel samt pausar. Med hans magi i världsklass så har han skapat glädje samt även fungerat som en kraftfull "isbrytare" som gjort att alla har haft ett gemensamt samtalämne, nämligen Seth!
- Bo Almudde, VD Company Matchmaking

Tack för en magisk kväll. Du var höjdpunkten på festen och alla pratar fortfarande om dig. Min kollega är dock i behov av mentalvård då han fortfarande inte förstår hur du kunde se till att han blandade in alla korten i färgordning. Finns bara ett ord för dig – världsklass.
- Patrik Lindberg, projektledare på Posten AB

Hur ska jag kunna tacka dig? Du gjorde vår julfest till ett minne för livet för alla deltagare. Alla fullkomligt älskade din, charm, utstrålning och skicklighet!
- Lena Hansson, butikschef på Apoteket.

På vårt kundevent så fick Seth Engström stå för underhållningen. Vilken succé det blev! Inte bara stående ovationer, det alla pratade om var hur det ens var möjligt hur någon kan blanda en kortlek med en hand, på tre olika sätt! Imponerande och storsuccé, kan rekommendera dig varmt! Förstår att du är bäst i världen!
- Marcus Ziegler, VD på Stockpicker AB

Vilken kille du är Seth! När jag sade till kollegorna på kontoret att jag vägrade att komma på företagets kick off om du inte var där, så trodde alla att jag blivit knäpp. Men, som tur är så gav de med sig och efter ditt framträdande så hyllar de mig för att jag tog dit dig. Du gjorde festen! Ser fram emot att ha med dig på flera events! 
- Kim Gustavsson, Nordisk säljchef på IBM

Fantastiskt bra jobbat Seth, du gjorde festen till en succé! Allt var toppen, smidigt och proffsigt: från första samtalet till din agent till dina kortkonster bland borden. Alla gäster var superimponerade över din enorma talang! Tack för denna gång, vi ses vid nästa fest!
- Marcus Andersson, bankman på Nordea

Tack för en toppenkväll! Du gjorde ännu en av våra fester magisk med dina konster! Man ledsnar aldrig på att se dig framträda igen och igen då det är som ett bra vin, du blir bara bättre och bättre desto mer man får uppleva! Suveränt!
- Henrik Larsson, projektledare på PEAB 

Seth är som en drog. När man väl använt honom en gång till sina event och sett vad han går för, så kan man inte vara utan honom. Han är helt överlägsen.
- Kami Gordon, key account manager Samsung

Kontakt

För prisuppgift, förslag på upplägg och tillgängliga datum för eventuell bokning, vänligen kontakta Seth på 0708-171111 alternativt via mail till seth@trollkarlen.se eller fyll i kontaktformuläret. Seth återkommer alltid inom 24 timmar. 

bottom of page